Setari Cookie-uri

Ce m-aș îmbăta este single-ul pe care AZA și Renvtø l-au pregătit

Cu un sound ce te prinde de la primele acorduri și cu muzica și versurile compuse de către Renvtø alături de Diana Șerban și Doddy, „Ce m-aș îmbăta" este despre chimie, dar și nepotrivire

„Ce m-aș îmbăta" este single-ul pe care AZA și Renvtø îl aduc în playlisturi chiar la final de săptămână. Cu un sound ce te prinde de la primele acorduri și cu muzica și versurile compuse de către Renvtø alături de Diana Șerban și Doddy, „Ce m-aș îmbăta" este despre chimie, dar și nepotrivire. „Ce m-aș îmbăta/ Doar cu amintirea ta/ Toarnă tu pahar după pahar/ Toarnă până nu te mai văd clar" sunt versurile prin care AZA intră în pielea femeii care cunoaște suferința după ce s-a „îmbătat" cu iubirea.

„Am așteptat cu sufletul la gură să vină acest moment. Colaborarea cu Renvtø a fost o experiență fantastică și suntem amândoi foarte mândri de rezultatul final. Suntem încrezători că piesa va fi bine primită de către public și că va ajunge la inimile ascultătorilor. Versurile piesei «M-aș îmbăta» spun astfel că atunci când simți că totul se prăbușește, poate fi bine să faci o pauză și să-ți amintești că există momente minunate care merită să fie savurate", spune AZA.

„Sunt foarte entuziasmat să fiu implicat în această colaborare muzicală alături de AZA pentru piesa «M-aș îmbăta». Această piesă este un amestec perfect între emoție, energie și mesaj puternic și am fost onorat să fac parte din creația ei", spune Renvtø.

AZA și-a început cariera muzicală odată cu „Ușor, ușor", primul ei single, apoi au urmat „Rimel", „Nu din prima seară" și „Mai iubește-mă o dată". De-a lungul timpului, artista a colaborat cu Adrian Sînă, Mario Fresh, Direcția 5, dar și cu Guz pentru single-ul „Visam", „Al Dragostei" și „Mare depărtare". AZA și-a creat o comunitate impresionantă de fani și pe TikTok, unde clipurile postate de către artistă au adunat milioane de vizualizări.

Citește și:

Renvtø și-a început cariera ca producător și scriitor muzical pentru mulți artiști de succes care au cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului. A colaborat cu Lino Golden, Jo Klass, Azteca, Marko Glass, Bvcovia, pentru piese precum „Cobain", „Seria 7", „Pale Mande", „Design" și „Mamaia Bici". După ce a cucerit topurile muzicale alături de Mario Fresh cu „Necesar", Renvtø a continuat cu single-uri precum „In The Light" și „Inimă stai".

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.