Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele în mare secret, într-o biserică din Ucraina!

Deși au spus că amână fericitul eveniment, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în secret, într-un cadru intim, într-o biserică românească din Ucraina.

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George Restivan, trec prin cele mai frumoase momente din viața lor. Iubirea celor doi este mai puternică ca niciodată, iar acum ei se bucură și de binecuvântarea lui Dumnezeu.

Deși vedeta a anunțat că amână data nunții, pentru o perioadă pe care nu a făcut-o publică, Adriana Bahmuțeanu a publicat recent o imagine din biserica în care s-a căsătorit în mare secret cu George Restivan. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru special, avându-i alături pe nașii celor doi, prieteni apropiați din Bucovina.

Adriana Bahmuțeanu a postat și un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare, în care și-a pus la curent fanii cu ultimele noutăți din viața sa. Îmbrăcată în port popular, vedeta este cu zâmbetul pe buze lângă soțul ei, George Restivan, dar și lângă părinții spirituali ai celor doi.

Citește și:

"Ce-a unit Dumnezeu omul sa nu desparta!!!!

Suntem fericiti si bucuroși ca ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorica, acolo unde sa fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divina pentru casatoria noastra!!!

Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pamant romanesc, acolo unde ,în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia romaneasca și credinta sunt vii în sufletele oamenilor!!!!

Ne dorim ca tradiția sa mearga mai departe și sa nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina. Din motive geopolitice ,în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite sa susțină slujbele în limba română ci doar în ucraineana 🥺 acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fetele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioada!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina ei de socializare.

Citește și:

Vedeta a mai menționat că marea petrecere nu a avut loc încă și le-a mulțumit prietenilor ei pentru răbdare și înțelegere. Ea și-a arătat recunoștința pentru toți cei care i-au fost alături în acest moment frumos din viața ei, mai ales că s-a căsătorit într-o țară în care războiul este în continuare existent.

"La fel, vrem sa le mulțumim prietenilor noștri din toată tara, cei care așteaptă o nunta mare și cu fast, pe care nu am reușit pana acum sa o organizam asa cum se cuvine, capitol la care lucram în continuare dar n-au întrat zilele în sac!!! Am dorit în primul rand ca Dumnezeu sa binecuvânteze legatura noastră și sa nu trăim ca păgânii, în pacat! De petreceri și cumetrii avem toată viata timp sa ne ocupam! Le mulțumim nanasilor noștri de isprava, bucovinenii Mitruca și Liliana Gramada, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții intr-un spațiu de razboi, despre care vom povesti cu alta ocazie!

Citește și:

Nu în ultimul rand, ii mulțumim teologului Valentin Guia, parintele nostru spiritual, cel care cu sufletul a fost aproape de noi pe tot parcursul acestui drum! Va mulțumim și vouă pentru sustinere si pentru mesajele frumoase pe care le-am primit! Sa păstrați România în suflet oriunde v-ati afla!!!", a mai scris vedeta pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.