Setari Cookie-uri

Advertorial FRESH ARTIST! AntoniX lansează ''Zilele'', piesa dedicată tuturor celor care luptă să-și îndeplinească visurile

AntoniX, pe numele ei Antonia Dumitra, intră pe piața muzicală de la noi cu piesa de debut "Zilele". Cu un vibe de viitor superstar, simpatica artista din Târgoviște, are o adevărată iubire față de muzică, dans, dar și pentru sport. Totodată, noul ei single este un imn al celor care, încă de mici, au visuri și nevoie de a fi ghidați în a și le îndeplini. 

De compoziția și producția muzicală, s-a ocupat echipa de la BullsRecords.

"Piesa 'Zilele' reprezintă îndemnul meu la adresa Generației Z, pentru a merge tot mai departe atunci când tinerii au o pasiune sau chiar mai multe pasiuni. Totul pornește de la ceea ce simțim încă de mici copii, iar părinții trebuie să fie cei mai importanți factori în a ne ghida spre îndeplinirea visurilor noastre. Nimic nu este imposibil!", spune AntoniX.

A renunțat la gimnastică pentru volei și este pasionată de citit

Simpatica AntoniX are veleități multiple, iar printre acestea se numără și activitatea sportiva. Încă de la o vârstă fragedă, a practicat gimnastica, iar în prezent s-a reorientat către volei. Pe lângă aceste sporturi, artistei îi place și să citească foarte mult, părinții ei fiind nevoiți să suplimenteze mobila de bibliotecă, pentru a încăpea și a mai cumpăra cărțile noi.

Cântă de când era un bebeluș

Chiar dacă poate părea ciudat, AntoniX gângurea melodiile auzite in casă. Părinții ei spun că nu a spus "mama" sau "tata", prima oară, ci a cântat direct.

Artista mai frecventează și cursurile de dans, și face parte dintr-o grupă premiată, de nenumarate ori, la concursurile organizate în țară. La cea mai recentă competiție, a obținut locul I, dar și o bursă înternațională, pentru cursuri, în Italia, la Marina Palmense.

VIDEO: https://youtu.be/4-434j1iGa0


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.