Setari Cookie-uri

Ramona Olaru, agresată fizic de Cătălin Cazacu? Ce spunea vedeta în timpul relației cu motociclistul: Un bărbat care...

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o relație cu multe despărțiri și împăcări, iar, într-un final, cei doi și-au spus "adio". Vedeta tv nu a vorbit niciodată despre motivul despărțirii de motociclist, însă fanii au intrat la bănuieli după ce au văzut ce video a publicat Ramona în urmă cu ceva timp.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au iubit cu patos, însă relația celor doi a fost presărată cu multe despărțiri și împăcări. Chiar dacă Cazacu și-a arătat intențiile de viitor față de Ramona și chiar i-a oferit acesteia un inel de logodnă, se pare că lucrurile între cei doi nu stăteau deloc bine, iar problemele erau constante.

Asistenta tv și Cătălin Cazacu s-au despărțit brusc, atunci când toată lumea credea că sunt suflete pereche. Cu toate că nu a vorbit în detaliu despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de motociclist, fanii Ramonei Olaru au intrat la bănuieli, atunci când au vizionat un video postat de blondină pe vremea când forma un cuplu cu Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru s-a filmat și a postat acel video pe rețelele de socializare, abordând subiectul violenței domestice. Cu toate că nu a menționat niciodată faptul că fostul ei iubit ar fi agresat-o fizic, internauții s-au gândit imediat că acesta ar putea fi motivul separării celor doi.

Citește și:

„Un bărbat care jignește, lovește fizic, desconsideră în orice fel o femeie este doar un gunoi”, spune Ramona Olaru, în video-ul postat pe vremea când încă forma un cuplu cu Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

Infidelitatea a pus punct relației

Potrivit sursei citate mai sus, Ramona Olaru ar fi fost înșelată de Cătălin Cazacu cu o domnișoară pe nume Elena, care lucra ca model de videochat. Vedeta de la matinalul de la Antena 1 i-ar fi prins pe cei doi în fapt, iar aceasta ar fi fost momentul despărțirii dintre ea și Cătălin Cazacu.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.