Setari Cookie-uri

Ana Morodan, declarații emoționante după incidentul cu poliția. Cât de afectată este vedeta după cele întâmplate?

Ana Morodan a vorbit deschis despre sentimentele care o încearcă în această perioadă, după ce a fost prinsă la volan băută și sub influența substanțelor interzise.

Ana Morodan nu trece prin cea mai fericită perioadă din viața sa, dar, chiar și așa, fiecare întâmplare îi oferă vedetei lecții prețioase, din care are ce învăța. Ana Morodan a fost prinsă băută și sub influența substanțelor interzise la volan, iar de aici situația a degenerat.

Ana Morodan a primit numeroase critici, mai ales că este persoană publică, iar pentru cei care o urmăresc este un exemplu. Vedeta și-a cerut iertare pe contul său de Instagram și a dezvăluit că face terapie și meditează. Acum, Contesa Digitală a făcut noi declarații pentru spynews.ro despre starea ei actuală, dar și cât de tare au afectat-o comentariile de hate ale internauților.

”Când clachezi și ești persoană publică ți-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanțe, dar sunt o persoană publică, care a făcut asta. Când ești persoană publică, îți asumi și gloria, și îți asumi și căderea sau oprobiul public. (…) Ce să mai zic: ‘nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău’.

Citește și:

Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă ”, a spus Ana Morodan, conform Spynews.ro.

Ana Morodan merge la psiholog

După ce a fost prinsă de poliție și i s-a întocmit dosar penal, Ana Morodan a declarat public că merge la terapie, face meditație și încearcă să se vindece de anumite traume care au dus-o până în punctul de a lua decizii greșite în legătură cu viața sa.

Tot ea le-a mulțumit prietenilor săi, dar și tuturor care i-au oferit un sfat și o vorbă bună în această perioadă tulbure pentru ea.

”În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge.

Citește și:

Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni. Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! Pusi, pa, da’ m-am întors în viața mea!”, a mai scris Ana Morodan, pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.