Setari Cookie-uri

Prima reacție a Deei Maxer după ce Dinu Maxer s-a afișat cu noua lui iubită. Artistul iubește din nou la o lună de la divorț

Dinu Maxer s-a afișat cu noua lui iubită, la nici o lună de la divorțul de mama copiilor săi. Ce reacție a avut Deea Maxer și cum a primit vestea că fostul ei soț are deja o nouă parteneră de viață?

Deea și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu o lună, spre surprinderea tuturor fanilor celor doi. Deși păreau că nu au nicio problemă și formau una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, Deea și Dinu Maxer și-au spus "adio" la notar, însă au rămas să locuiască în același bloc, la etaje diferite.

Dinu Maxer a mărturisit că a suferit enorm după despărțirea de mama copiilor săi, însă acum, la aproape o lună de la divorț, artistul și-a refăcut viața sentimentală. Fostul soț al Deei Maxer s-a afișat cu noua lui iubită și le-a prezentat-o și prietenilor săi. Artistul a recunoscut că se află într-o nouă relație, însă lucrurile sunt încă la început.

Deea Maxer a fost contactată de jurnaliștii de la Spynews pentru a oferi un punct de vedere despre noua relație a fostului ei parter, însă artista s-a ferit să facă vreo mărturisire și nu a dorit să comenteze.

Citește și:

„Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”, a spus Deea Maxer pentru sursa mai sus menționată.

Dinu Maxer, poveste de dragoste cu o femeie mult mai tânără ca el

Înainte ca artistul să confirme povestea de dragoste cu noua lui iubită, apropiații lui au făcut câteva declarații despre femeia care l-a făcut pe Dinu să iubească din nou.

Potrivit click.ro, noua iubită a lui Dinu Maxer este o tânără pe nume Ada, care ar semăna leit cu Nicoleta Luciu, fosta parteneră a artistului de dinainte de mariajul cu Deea Maxer.

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Citește și:

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansator toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei.”, au declarat surse din anturajul din Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.