Setari Cookie-uri

Adrian Sînă a plecat din nou de acasă! Mesajul artistului: Într-un moment îmi fac bagajul și...

Adrian Sînă le-a împărășit internauților momente din viața sa, așa cum face deobicei pe pagina sa de Instagram. De această dată, artistul le-a vorbit fanilor în timp ce își făcea bagajul, pregătindu-se de o nouă provocare.

Adrian Sînă este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi, iau hit-urile sale sunt adorate de mii de oameni. Pentru că se apropie sezonul nunților, dar și al concertelor în aer liber, artistul și-a organizat timpul astfel încât să onoreze toate invitațiile care i-au fost oferite.

Adi Sînă are o comunitate strânsă pe Instagram, acolo unde postează lucrurile interesante pe care le face în viața de zi cu zi, dar și momentele speciale petrecute în familie. Recent, el le-a dezvăluit internauților faptul că se pregătește de o nouă plecare de câteva săptămâni sau chiar luni, timp în care va fi departe de Anca Serea și copiii lor.

Artistul are agenda plină de evenimente în perioada următoare, însă nu a ezitat să transmită un mesaj pe social media, în care și-a arătat recunoștința pentru tot ceea ce trăiește în această perioadă.

Citește și:

„În timp ce mă uit pe fereastră la peisajul zburdalnic de afară, mă simt parcă amărât de faptul că sunt din nou pe drum. Încă o dată, îmi iau rămas bun de la familia mea, urmând să petrec următoarele săptămâni – dacă nu chiar luni – departe de casă, pe drumurile marcate de turnee și concerte. Este ciudat să mă gândesc că viața mea de acum se desfășoară pe scenă și în spatele ei.

Într-un moment îmi fac bagajul și mă pregătesc pentru următoarea destinație, iar în altul sunt deja acolo, față în față cu publicul, încercând să ofer cea mai bună experiență posibilă. Și, totuși, nu pot să nu mă întreb: ce s-a întâmplat cu rutina mea de zi cu zi? Cu confortul meu? Cu oamenii și lucrurile pe care le-am lăsat în urmă? Sunt sigur că acestea încă există, dar parcă acum sunt mai departe de ele decât niciodată. Poate că cel mai greu lucru este să mă obișnuiesc cu ideea că timpul trece atât de repede când sunt în turneu”, a scris Adi Sînă pe rețelele sociale.

Citește și:

Chiar dacă va sta o bună perioadă de timp departe de familia sa, Adi Sînă nu are de ce să se plângă. Artistul este bucuros că se va întâlni cu fanii săi, care îi cunosc toate piesele și se va bucura de energia bună pe care o primește din partea publicului din toată țara.

"Și totuși, cu toate acestea, îmi place să fiu pe drum. Îmi plac energia și entuziasmul pe care le aduc concerte și întâlnirile cu fanii mei. Îmi place să călătoresc și să văd lumi noi și să experimentez lucruri pe care nu le-aș fi putut face altfel. Este doar că, uneori, a fi departe de casă poate fi greu.

Cu toate acestea, știu că această viață de turneu este ceea ce mi-am dorit întotdeauna. Și chiar dacă există momente în care mă simt singur sau trist, știu că sunt binecuvântat să fac ceea ce iubesc și să împărtășesc asta cu oamenii din întreaga lume. #inspiratii #ganduriintense”, a încheiat Adrian Sînă.

Citește și:

În tot acest timp, Anca Serea va rămâne acasă cu cei 5 copii și va avea grijă de cei mici. David, fiul cel mare al vedetei, nu mai locuiește cu ea, asta după ce s-a mutat în Olanda, o dată cu înscrierea la facultate.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.