Setari Cookie-uri

Drama prin care a trecut Bunica Gherghina. În vârstă de 73 de ani, ea i-a încântat pe chefi cu o rețetă din copilărie

Bunica Gherghina este cunoscută în mediul online pentru rețetele din copilărie pe care le publică. Îndemnată de cei peste 500.000 de urmăritori pe care îi are pe TikTok, Bunica Gherghina a venit la Chefi la cuțite, acolo unde le-a prezentat celor 3 chefi o plăcină cu brânză, ca la "mamaia acasă."

Bereghianu Gherghina sau bunica Gherghina, așa cum este cunoscută în mediul online, a venit în emisiunea Chefi la cuțite, acolo unde i-a încântat pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu cu un preparat care să le aducă aminte de copilărie. Bunica Gherghina, în vârstă de 73 de ani, are o comunitate strânsă pe TikTok, iar peste cei 500.000 de urmăritori au îndemnat-o să meargă în emisiunea culinară de la Antena 1.

Deși mulți internauți o știu pe bunica Gherghina de pe social media, puțini cunosc drama prin care aceasta a trecut. Ea le-a povestit celor 3 jurați povestea sa de viața și le-a mărturisit că a avut o soră, care a murit la doar 24 de ani. Mai mult, viața ei a fost una foarte grea în tinerețe, precizând că nu a primit niciodată cadouri atunci când era mică.

Citește și:

Acum, ea a devenit virală după ce nepoata sa a postat un video cu ea, în timp ce prepara o rețetă a copilăriei. La fel s-a întâmplat și la Chefi la cuțite, acolo unde a pregătit o plăcintă cu brânză, ca "la mamaia acasă".

„Eu fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși, turte. Mai am puțin și fac 500.000 de urmăritori. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să fiu atât de dornică să intru pe live. Îmi place tare mult, de mor. Până să fac TikTok, știți cum eram eu? N-aveam niciun curaj de nimic! Făceam orice pentru că trebuiau făcute. Dar de când am făcut atâtea vizualizări, atâția urmăritori, mi-au dat viață, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic. Primesc sănătate, simt că plutesc”, a zis concurenta în emisiunea de la Antena 1.

Citește și:

La finalul jurizării, bunica Gherghina a primit trei cuțite, iar chefii i-au oferit cuțitul de argint, dedicat prietenilor.

„Nu mai dorm la noapte! Nu mai dorm de bucurie”, a zis Bunica Ghergina, mândră de prestația sa.

Sursă foto: Captură Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.