Setari Cookie-uri

TRIBBS aduce în playlisturi Without You

Cu muzica și versurile compuse de către Mikołaj Trybulec, Albert Markiewicz, Stevie Appleton și Tessa Pettman, „Without You" te poartă într-o călătorie muzicală unde iubirea este „ingredientul secret", totul pe beat-uri pop dance ce îți rămân întipărite în minte încă de la primele acorduri.

După „Future Champion", producătorul, DJ-ul și compozitorul polonez TRIBBS aduce în playlisturi noul său single, „Without You", iar Stevie Appleton este vocea din spatele acestui proiect fresh. Cu muzica și versurile compuse de către Mikołaj Trybulec, Albert Markiewicz, Stevie Appleton și Tessa Pettman, „Without You" te poartă într-o călătorie muzicală unde iubirea este „ingredientul secret", totul pe beat-uri pop dance ce îți rămân întipărite în minte încă de la primele acorduri.

TRIBBS a produs deja o mulțime de single-uri de succes pentru artiști precum Duncan Laurence, R3hab, Oliver Heldens, Timmy Trumpet și mulți alții și a urcat pe scenă alături de nume precum Tiësto, Acraze și Mike Williams. În 2022, TRIBBS a cucerit topurile muzicale din Polonia cu single-ul „Ghost", ce s-a clasat pe primul loc.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.