Setari Cookie-uri

Deea Maxer, surprinsă cu un buchet de lalele de către noul iubit: Liniște și mângâiere

Deea Maxer a fost surprinsă cu un buchet de lalele de către noul iubit, moment în care nu s-a putut abține și a postat imaginea cu pricina la Story, semn că este fericită și împlinită în compania noului ei partener de viață. Ce imagine a postat!

Faptul că Dinu Maxer și Deea au decis să divorțeze a uimit o țară întreagă, mai ales că aveau deja 18 ani de relație și doi copii împreună. Nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge în acest punct al vieții lor, dar înainte de a lua această decizie definitivă, au încercat să salveze căsnicia așa cum au știut ei mai bine, după cum chiar el a mărturisit chiar artistul.

Foștii soți au dat trista veste tuturor în urmă cu aproximativ o lună, iar de atunci și până în momentul de față au avut loc multe schimbări în viața lor, fiecare având pe altcineva în viața lor. În cursul acestei zile, Deea Maxer chiar a postat o imagine pe Story cu câteva lalele pe care le-a primit din partea noului ei iubit, dând de înțeles că este foarte fericită acum, iar cei care o urmăresc se bucură pentru reușita sa.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.