Setari Cookie-uri

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial! Ce spune Gina Matache despre separarea lor:E mai bine să lași copilul...

În mod oficial, Oana Matache și tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, au divorțat la notar. Cei doi sunt două persoane libere, însă au o relație bună de dragul copiilor pe care îi au împreună. Ce a declarat Gina Matache despre divorțul fiicei sale?

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial la notar, iar de acum fiecare își poate vedea liniștit de viața sa. Cu toate acestea, ei rămân în relații bune, așa cum este și normal, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Jessie și Bogdan.

Potrivit cancan.ro, cei doi au divorțat recent la notar și au stabilit custodia copiilor, care este comună. Gina Matache a confirmat divorțul dintre fiica sa și fostul ei ginere, pentru sursa citată anterior, Cu toate că și-a arătat în repetate rânduri nemulțumirea față de alegerile Oanei, de această dată Gina Matache a fost mult mai împăciuitoare și pare că s-a resemnat cu gândul că fiica sa a ales un alt drum în viață.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat artista de muzică populară.

Citește și:

Ce relație au, de fapt, Oana Matache și Răzvan Miheț?

Oana Matache a vorbit pe o platformă de socializare despre relația pe care o are cu tatăl copiilor ei, după separare. Ea a ales să se mute cu noul iubit și cu cei doi copii ai ei, însă fostul ei soț poate să vină oricând să îi viziteze pe cei mici.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr.

Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo.“, a declarat sora Deliei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.