Setari Cookie-uri

Totul despre noua iubită a lui Dinu Maxer! Ada este o tânără afaceristă, iar anul trecut a divorțat de fostul soț

Vestea că Dinu Maxer este deja într-o nouă relație, la doar o lună de la divorț, a luat pe toată lumea prin surprindere. Noua iubită a artistului încearcă și ea să își refacă viața, după ce anul trecut a divorțat de fostul soț, după 6 ani de căsnicie.

Dinu Maxer iubește din nou, la o lună de la divorțul de mama copiilor săi. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut direct la acțiune. Deși nimeni nu se aștepta ca fostul soț al Deei Maxer să intre atât de repede într-o nouă relație, mai ales că el însuși mărturisea cât de mult suferă, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Dinu Maxer a confirmat relația cu noua lui iubită, Ada, și se pare că deja le-a prezetat-o prietenilor săi. Cei doi s-au cunoscut în club, iar click.ro a publicat primele fotografii cu femeia care i-a făcut inima lui Dinu Maxer să bată din nou.

Potrivit sursei citate mai sus, tânăra are 30 de ani, a divorțat anul trecut după 6 ani de căsnicie și are o afacere în domeniul înfrumusețării.

„Ada este din Târgu Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de minister, cum că a lucrat la vreun minister, habar nu am, cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa.

Citește și:

Nu are 36 de ani cum se zice, este mult mai mică. Are 29-30 de ani, atât! Pe fostul soț îl cheamă Mihai și a stat șase ani cu el. Din câte știu, el și familia lui aveau ceva apartamente, blocuri împreună. Construiau mai exact! Din câte am înțeles, Mihai cumpăra casele, le făcea, după care le scotea la vânzare, iar părinții lui se ocupau de construirea de blocuri. Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală”, a spus o sursă apropiată a lui Dinu Maxer, pentru Click.

Dinu Maxer, mărturisiri despre noua lui iubită

Dinu Maxer a făcut confirmat relația cu Ada și a povestit cum a început noua sa poveste de iubire. Artistul nu consideră că este prea devreme pentru a-și reface viața. Tot el a dezvăluit faptul că noua lui parteneră de viață nu este persoană publică și momentan amândoi își doresc discreție.

Citește și:

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul”, a declarat Dinu Maxer, conform spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.