Setari Cookie-uri

Dinu Maxer, mărturisiri despre relația cu Nicoleta Luciu, la o lună de la divorțul de Deea Maxer. De ce s-au despărțit cei doi?

Dinu Maxer a vorbit despre problemele pe care le-a avut în relația cu Nicoleta Luciu, dar și care au fost motivele pentru care cei doi s-au despărțit.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au trăit o poveste de iubire mediatizată acum mulți ani, înainte ca artistul să se căsătorească cu Deea Maxer. Acum, la o lună de la divorțul de mama copiilor săi, Dinu Maxer a vorbit despre motivele separării de focoasa brunetă.

„Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață. M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea, și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate.

Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultuos al părinților mei.
Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau. Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea, care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile”, a mărturisit Dinu Maxer la WOWnews.

Citește și:

Deea Maxer, infidelă lui Dinu Maxer?

După separarea celor doi artiști, în presă s-a zvonit că motivul divorțului ar fi infidelitatea Deei. Dinu Maxer a vrut să facă lumină în acest caz și a vorbit despre asa zisa relație a fostei sale soții cu medicul estetician.

„După divorț au existat momente de împăcare ale noastre. Am trecut printr-o perioadă care a fost foarte greu de suportat. Deea nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta. Sunt un bărbat gelos care crede-mă că ar fi știut. Eu nu am avut o relație, nu au fost probleme între noi, violență în familie, lucrurile acestea grave. Eu nu beau în general. A fost o despărțire cu discuții foarte multe. Nu am putut să renunțăm niciunul dintre noi la căsnicie, a fost o perioadă bună de trei luni, dar apoi lucrurile s-au îndreptat inevitabil spre divorț”, a declarat Dinu Maxer pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.