Setari Cookie-uri

Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi. Nu i-a fost rușine să muncească: Mi-era foarte rușine să le cer bani părinților mei

Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi, pe vremea când se mutase în București, dar nu i-a fost niciodată rușine să vorbească despre acea perioadă din viața sa, deși nu a fost deloc una ușoară.

Lidia Buble nu a visat niciodată că va ajunge atât de sus pe cât este acum. Este o artistă cunoscută și îndrăgită de la noi din țară, dar nu toată lumea știe cât de mult s-a chinuit și cât de tare a muncit pentru toate visurile sale. Și-a dorit să facă altceva cu viața ei, să reușească, dar nu a crezut că piesele sale vor ajunge hituri și nici nu își imagina că va fi ascultată de o țară întreagă.

Înainte ca lucrurile să se lege atât de frumos, artista a fost nevoită să muncească după ce s-a mutat din orașul natal, deoarece avea nevoie de bani pentru a se întreține. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion a vorbit despre această perioadă grea din viața ei, în cadrul unui podcast în care a fost invitată de curând. Nu regretă faptul că s-a chinuit și că a muncit, pentru că fără eforturile pe care le-a depus atunci, nu ar fi reușit să fie cine este astăzi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.