Setari Cookie-uri

Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele concurentei:Am luptat cât de mult am putut...

Bianca Patrichi a părăsit competiția Survivor, după 4 luni petrecute în Republica Dominicană. Concurenta s-a abținut cu greu să nu plângă și a făcut utimele mărturisiri înainte de a se întoarce în România.

Ultima ediție Survivor s-a finalizat cu p nouă eliminare, de această dată Bianca Patrichi fiind concurenta care a părăsit Republica Dominicană. După 4 luni de competiție, Bianca Patrichi a aflat vestea că este eliminată și cu greu și-a putut stăpâni lacrimile.

Concurenta a fost nominalizată de grup, iar ea a obținut cele mai puține voturi, în favoarea lui Andrei Krișan, care a rămas în continuare în competiție.

„Mă bucur foarte tare pentru Krișan că rămâne pentru că mi se părea nedrept față de el ce se întâmpla și chiar mă bucur. Asta arată că lucrurile contează să fie făcute așa cum trebuie. ”, a declarat Bianca înainte de a părăsi competiția Survivor.

Concurenta a menționat că nu are regrete și că își va susține colegele de acasă, din fața televizorului, până când competiția își va desemna marele câștigător.

Citește și:

„Am promis că nu mai vreau să plâng. Felicitări și ne vedem oricum în maxim patru săptămâni. M-am tot gândit dacă am regrete – nu am niciun regret. Așa vreau să ies, fără niciun regret. Vreau să cred că am dat tot ce am avut, am arătat tot ce am avut mai bun.(…) Cu colegele mele o să mă văd imediat cum o să se termine acest show. O să le susțin cât pot de mult de acasă, din fața televizorului”, a mai afirmat Bianca Patrichi.

Concursul a avut o mare însemnătate pentru concurentă, aici fiind locul în care și-a dat seama că este o persoană puternică și că poate face față oricărei provocări.

„Nu aș schimba nimic. Am înțeles că este bine să îți exprimi părerile. Am învățat că sunt mai puternică decât cred. Sunt mai curajoasă, sunt gata să înfrunt orice. M-a întărit foarte tare această experiență”, a mai precizat ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.