Setari Cookie-uri

Andreea Bălan despre relația cu Petrișor Ruge: Unul fără celălalt nu se poate. Cum se înțeleg cei 2 în afara scenei?

Andreea Bălan are o prietenie strânsă de mai bine de 17 ani cu Petrișor Ruge, colegul ei de scenă. Care este relația celor doi în spatele camerelor de luat vederi?

Andreea Bălan și Petrișor Ruge formează un cuplu de senzație pe scenă. Cei doi sunt prieteni de peste 17 ani și au legat o relație strânsă de prietenie de când s-au întâlnit pentru prima dată la "Dansez pentru tine." Multă lume a crezut că Andreea Bălan și Petrișor Ruge au mai mult decât o relație de prietenie, însă artista a negat zvonurile apărute de-a lungul timpului.

Ea și Petrișor sunt colegi pe scenă, care se aseamănă foarte tare, iar Andreea are încredere deplină în partenerul ei de dans. Dincolo de viața profesională, Andreea Bălan și Petrișor Ruge sunt și foarte buni prieteni, iar fetițele artistei sunt foarte atașate de dansator.

„Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri.

Citește și:

Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează. Ne asemănăm ca ambiție. Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu”, a declarat Andreea pentru Ego.

Artista a mărturisit că, de-a lungul timpului, ea a mai încercat să danseze și cu alți băieți, însă doar Petrișor este cel cu care se potrivește cel mai bine. Vedeta a mai spus că doar Petrișor poate ține pasul cu energia ei debordantă, iar alături de el show-urile sale ies așa cum își dorește.

„Doar Petrișor. (n.r. îi face față atunci când vine vorba de dans) Am mai încercat, de-a lungul timpului, să mai dansez și cu alți băieți. Eu sunt foarte agitată, am o energie foarte mare și îmi trebuie un partener de dans la fel de agitat sau poate și mai și, care să mă strunească, să mă stăpânească și să mă conducă. Ca și în viața personală, eu sunt o femeie foarte puternică și îmi trebuie un bărbat mai puternic ca mine”, a mai adăugat artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.