Setari Cookie-uri

Momente grele pentru Gabriela Cristea! Ce a răspuns când a fost întrebată de tatăl ei:Mi-am luat adio, bineînțeles...

Gabriela Cristea a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl și fratele ei în prezent. Vedeta a trecut prin clipe grele, însă acum a ajuns la o concluzie.

Gabriela Cristea are astăzi familia mult dorită, însă copilăria ei nu a fost deloc una ușoară. Vedeta a vorbit despre deschis despre relația pe care o are în acest moment cu tatăl și fratele ei, după tensiunile din trecut.

Prezentatoarea tv spune că tatăl ei nu și-a cunoscut nepoatele, nu își vorbesc, însă este împăcată cu acest lucru. Tot ea a mai mărturisit că a dat uitării trecutului și că tot ceea ce își dorește este sănătate, pentru a fi alături cât mai mult timp de fetițele sale.

”Nici tatăl meu şi nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situaţia asta. Sunt împăcată cu mine şi cu viaţa mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aş avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult şi îmi văd fetele cât mai mari”, spunea atunci moderatoareaa emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii pentru Revista Viva.

Citește și:

Gabriela Cristea mărturisea că părinții săi au pus o mare presiune pe ea și își doreau să devină balerină. Ei nu au fost de acord ca vedeta să lucreze în televiziune și nu au susținut-o în acest drum. Gabriela a avut multe de învățat din relația cu părinții săi, iar acum își dorește ca ea, la rândul său, să aibă o legătură mult mai strânsă cu Iris și Victoria.

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit.”, a mai spus vedeta.

Gabriela Cristea, despre relația cu tatăl său

Gabriela Cristea a fost recent invitata Cristinei Șișcanu, acolo unde a fost întrebată dacă mai știe ceva despre tatăl ei, Eugeniu Cristea.

Citește și:

”Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață.", a răspuns direct prezentatoarea tv.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.