Setari Cookie-uri

Ștefania vrea să dea lovitura în afaceri. Ce planuri are iubita lui Speak: Cred că mai am nevoie de ceva experiență

Partenera de viață a lui Speak, Ștefania, vrea să dea lovitura în afaceri în adevăratul sens al cuvântului și deja face pași mari în direcția aceea. De asemenea, a dat și câteva declarații despre planurile de viitor pe care le are fiind conștientă că mai are nevoie de experiență pentru a-și duce ideile la bun sfârșit.

Ștefania a oferit un interviu sincer despre activitatea sa din ultimele luni. Nu i-a fost deloc ușor să ajungă unde este acum, dar nu s-a dat deloc bătută, ci a făcut totul fix așa cum și-a dorit, chiar dacă acest lucru a însemnat să ia totul de la zero. A povestit faptul că producerea iluminatorului său a durat opt luni și un an pânâ când doritoarele au putut să îl încerce pe propria piele.

„Înainte să mă apuc de treaba asta am zis că ce poate să fie atât de greu. Să știi că sunt două variante: poate să fie greu în momentul în care vrei să-ți faci rețetă proprie, așa cum m-am gândit eu, dar este și varianta în care sunt deja niște rețete prefăcute pe care ți le arată fabrica respectivă și poți să le testezi și să schimbi lucruri la ele. Dar eu am plecat pe ideea să fac eu de la zero și uite, că am vorbit despre iluminator, producerea lui a durat undeva la opt luni. Doar proiectarea rețetei, apoi testarea.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.