Setari Cookie-uri

Mădălina Crețan nu vrea să își refacă viața momentan. Ce le-a răspuns fanilor care îi pun întrebări în acest sens: Incetați

Mădălina Crețan nu vrea să își refacă viața, cel puțin nu în momentul de față, iar unora nu li se pare deloc normal lucrul acesta și i-au adresat tot felul de întrebări. Soția lui Nosfe a oferit chiar și un răspuns. Iată ce a transmis.

Vlad-Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață la finalul anului trecut, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa din care făcea parte, Satra Benz. Partenera lui de viață a fost cea care l-a găsit prăbușit în sufragerie, a chemat ambulanța și a sperat că totul va fi bine până la urmă. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea, unii crezând că este doar o glumă și că artistul își va face revenirea cu o piesă sau cu un album cum nu s-a mai văzut în țara noastră.

Nu a fost deloc așa. Orele treceau, iar lucrurile erau pe bune, fanii fiind în stare de șoc pentru multă vreme. Deși multă lume a plâns și a suferit din cauza acestei pierderi, nicio durere nu se compară cu cea pe care a simțit-o și pe care încă o simte soția sa, Mădălina Crețan, care face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a păstra vie amintirea regretatului cântăreț.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.