Setari Cookie-uri

Serena Williams este însărcinată cu cel de-al doilea copil! Fosta tenismenă, veste surpriză în cadrul Met Gala!

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian au dezvăluit în cadrul evenimentului de peste ocean, Met Gala, că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Serena Williams este din nou însărcinată și așteaptă cel de-al doilea copil al său. Fosta tenismenă și soțul ei, Alexis Ohanian au făcut marele anunț luni seară, pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York, în cadrul evenimentului Met Gala, relateză Vogue.

Serena Williams a publicat ulterior câteva imagini cu burtica de gravidă, alături de un mesaj prin care a confirmat sarcina.

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris Serena Williams pe Instagram.

Fosta tenismenă a spus pentru Vogue că se simte bine și că, în sfârșit, nu mai este nevoită să își ascundă sarcina.

„Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă mai ascund”, a adăugat Williams într-un interviu pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Serena Williams, ținută Gucci pe covorul roșu

Serena a ales pentru seara Met Gala o ținută semnată Gucci, aducându-i un omagiu lui Karl Lagerfeld. Ea și-a accesorizat rochia cu care a pășit pe covorul roșu cu bijuterii Tiffany.

„Karl nu a dezamăgit niciodată (…), așa că amândoi suntem atât de fericiți să fim aici”, a mai spus Serena Williams, în cadrul evenimentului de la New York.

Serena Williams s-a retras din tenis în anul 2022, după US Open. Sportiva este câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam. Ea împreună cu soțul ei, cofondator și președinte executiv al platformei Reddit, mai au o fetiță, născută în 2017, pe nume Alexis OlympiaOhanian Jr.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.