Setari Cookie-uri

Loredana, ținută de infarct la malul mării! Bărbații au aruncat cu bani, însă internauții au criticat-o dur

Loredana a deschis sezonul estival la mare, acolo unde a avut un concert într-un club de fițe. Așa cum și-a obișnuit fanii în ultima perioadă, vedeta a ales să poarte o ținută îndrăzneață, pe cât de apreciată de unii, pe atât de criticată de alții.

Loredana a făcut senzație în acest weekend la malul mării, acolo unde a deschis sezonul estival printr-un concert într-unul dintre cluburile de fițe. Vedeta a ales o ținută care i-a pus în evidență silueta, iar show-ul a fost unul controversat, așa cum și-a obișnuit în ultima perioadă fanii.

În seara de 29 aprilie, artista a purtat ținuta The Galatic Cowgirl, o ținută all black, exclusiv din piele, cu un decolteu generos și decupaje în partea de jos. Cu toate că bărbații din public au apreciat stilul îndrăzneț al artistei, ba chiar au aruncat cu bancnote, internauții au avut multe critici și reproșuri de făcut pe rețelele sociale.

„Nici Loredana nu mai e ce era cândva… E foamete…gata…”, „Scârbos!”, „Are cizme lungi… Loc cât cuprinde”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Loredana, femeie singură după ce a divorțat de Andrei Boncea

Loredana a fost întotdeauna discretă cu viața personală, deși zvonurile cu privire la divorțul de soțul ei au existat de mult timp în presă. În luna martie a acestui an, tatăl artistei a vorbit pentru prima dată despre separarea fiicei sale de Andrei Boncea.

Vedeta în vârstă de 52 de ani s-a căsătorit cu Andrei Boncea în 1998 și au împreună o fiică, Elena. Loredana a renunțat la verighetă în urmă cu mai mulți ani, iar încă de atunci au apărut speculațiile cu privire la separarea de fostul ei soț.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.