Setari Cookie-uri

Andreea Bălan le-a asigurat viitorul celor două fiice ale sale: Mama mea așa m-a învățat

Andreea Bălan a vrut să se asigure de faptul că după ce vor crește, fiicele sa nu vor duce lipsă de nimic. În acest sens, artista a luat măsuri, iar Clara și Ella vor avea parte de câte o surpriză uriașă, în momentul împlinirii vârstei de 18 ani. Ce a declarat fosta concurentă de la America Express!

Cele mai importante ființe din viața Andreei Bălan au fost și vor rămâne mereu fiicele sale, Ella și Clara. Fosta concurentă de la America Express și-a modificat întregul program, după divorțul de George Burcea, pentru a putea fi alături de cele mici cât mai mult cu putință, pentru a le crește așa cum trebuie și pentru a le face să nu simtă lipsa tatăl lor. Ei bine, între timp, blondina s-a asigurat că acestea nu vor duce lipsă de nimic, nici măcar după ce anii vor trece și poate mama lor nu va mai câștiga la fel de mulți bani precum la momentul actual.

Încă de pe la începuturile carierei sale, Andreea Bălan a fost învățată de către mama ei să fie o persoană chibzuită, să pună bani deoparte pentru zile negre și chiar așa a făcut și a decis să facă și pentru fiicele ei și ale lui George Burcea. Astfel, Andreea Bălan a deschis două conturi bancare pe numele lor, la care vor avea acces odată cu împlinirea vârstei de 18 ani.

Citește și:

Cite;te continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.