Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghecampf, de 1 mai! Vedeta s-a pozat pe șezlong în Grecia

Anamaria Prodan a început o viață nouă cu actualul iubit, însă, din când în când, mai întoarce capul în trecut. De această dată, impresara a postat un mesaj cu subînțeles, direct de pe șezlong, din Grecia.

Anamaria Prodan a reușit să renunțe la trecut, iar actualul iubit a făcut-o să mai acorde încă o șansă dragostei. Vedeta se bucură din nou de o poveste de iubire frumoasă, avându-i alături de ea pe cei 3 copiii ai ei. Recent, impresara a petrecut mini vacanța de 1 mai în Grecia, acolo unde a mers însoțită de actualul partener de viață.

Vedeta s-a pozat pe șezlong, iar internauții au lăudat-o pentru felul în care arată la 50 de ani. Anamaria Prodan a postat imagini în timp ce făcea plajă, însă, nu a ezitat să îl înțepe pe fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, printr-un mesaj cu subînțeles.

"Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să va urez unu mai bun ca fostul.", a scris impresara pe contul său de Instagram.

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj pentru cârcotași

Recent, impresara a avut de transmis un mesaj și celor care o critică. Anamaria Prodan le-a arătat internauților ce ceas are la mână și i-a întrebat pe ei cine sunt.

„Special pentru învinși. #eusuntanamariaprodan, voi cine sunteți?!”, a fost mesajul publicat de Anamaria Prodan pe InstaStory, acum câteva zile.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.