Setari Cookie-uri

Cătălin Scărlătescu, detalii despre despărțirea de Doina Teodoru, după America Express:Pur și simplu am fugit

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express, însă după două săptămâni departe unul de celălalt, chef-ul și iubita lui și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

Cătălin Scărlătescu a vorbit pentru prima dată despre experiența America Express, dar și efectele pe care le-a simțit după părăsirea competiției. El și Doina Teodoru au format o echipă și au fost nevoiți să treacă peste multe situații neprevăzute împreună. Cu fiecare ocazie, chef-ul și iubita lui au demonstrat faptul că sunt un cuplu puternic și că iubirea lor poate învinge orice obstacol.

Totuși, după ce au fost eliminați din competiție, Scărlătescu și Doina Teodoru au avut nevoie de o pauză. Cei doi au simțit din plin presiunea concursului, astfel că, la întoarcerea în țară, ambii parteneri au avut nevoie de o pauză. Scărlătescu a povestit cum a plecat de acasă, fără ca măcar să îi ofere iubitei sale vreo explicație.

„Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat.
A venit unu cu barca și m-a întrebat: Ce faci? Stau. Păi, n-ai aruncate alea. Și ce? Păi, nu pecuiești? Ba da. Păi? Păi, nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau!”, a mărturisit chef-ul, potrivit Click.

Citește și:

În același timp, Doina Teodoru a plecat la munte și în Bulgaria, acolo unde a stat timp de două săptămâni. Când s-au revăzut, cei doi au început să râdă și și-au reluat relația, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare”, a adăugat Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, despre experiența America Express

Chef-ul de la Antena 1 a vorbit și despre experiența trăită în America Express, dar și lecțiile pe care le-a învățat de aici. Cel mai mult i-a plăcut faptul că a reușit să vorbească spaniolă, lucru pe care nu îl făcea înainte de participarea la America Express.

Citește și:

„A fost crunt rău de tot, cazările alea… În rest totul a fost superb, jocurile au fost fantastice, chestia aia cu ia-mă nene du-mă colo, faptul că am reușit să învăț și spaniolă, eu care nu vorbeam deloc spaniolă.
A fost ceva fantastic pentru mine. Dar aia cu dormitul… să n-am eu apă caldă și prosop, pot să dorm la -20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop“, a mai spus chef-ul.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.