Setari Cookie-uri

Florin Călinescu nu și-a mai refăcut viața după pierderea soției. Motivul pentru care actorul nu s-a mai căsătorit niciodată

Florin Călinescu nu și-a mai refăcut viața după moartea soției sale. La 67 de ani, actorul a mărturisit de ce nu s-a mai căsătorit niciodată.

Pierderea timpurie a soției l-a afectat enorm pe Florin Călinescu. Ana, fosta soție a actorului, a murit în urma unei boli nemiloase, la doar 47 de ani. De atunci, Călinescu nu a mai fost văzut în preajma unei alte femei. Recent, el a dezvăluit și motivul pentru care nu s-a mai recăsătorit.

Întrebat de cancan.ro care este motivul pentru care nu și-a refăcut viața sentimentală, Florin Călinescu a răspuns cu umor, în stilul caracteristic.

„Aștept cererea, să stau să o analizez. Până acum nu a făcut-o nimeni”, a declarat Florin Călinescu pentru sursa citată.

Viața actorului s-a schimbat radical în 2005, după moartea soției. Monica Tatoiu, o prietenă apropiată a celor doi a făcut dezvăluiri despre decesul Anei.

„L-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie profundă, tandră, care l-a echilibrat. Am fost apropiată de Ana, a lucrat cu mine la firma de cosmetice. În ultimele ei luni de viață, am stat cu ea, la Budapesta. Florin e o persoană foarte complexă. Dar în viață trebuie să fii pragmatic, să înțelegi că atunci când s-a terminat, s-a terminat”, a spus Monica Tatoiu.

Citește și:

Florin Călinescu și-a aniversat ziua de naștere în familie

Florin Călinescu și-a serbat ziua de naștere în familie, pe 29 aprilie, atunci când a împlinit 67 de ani. Actorul a declarat că nu are nicio dorință, însă nici nu privește cu regret în trecut.

„Am petrecut în liniște, în familie. N-am nicio dorință. Nu o să mai am 30 de ani, habar n-am ce greșeli am făcut, nu mă gândesc la trecut. Nu regret nimic. Nu fac parte din categoria celor care se gândesc că au trăit în comunism.
Dar acum ce e? N-am sărbătorit și chefuit niciodată două sau trei zile legate. Chiar dacă ziua mea e înainte de 1 Mai. De toate sărbătorile, aveam activități culturale. Actorii și cofetăriile aveau mereu de muncă. La mine totul e în mișcare, familia vine, pleacă. Și eu la fel”, a mai spus Florin Călinescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.