Setari Cookie-uri

Cele mai spectaculoase ținute de la Met Gala 2023. Invitații l-au omagiat pe Karl Lagerfeld

Vedetele au optat pentru ținute spectaculoase pentru seara de 1 mai, atunci când în New York a avut loc Met Gala 2023.

Met Gala 2023 a avut loc pe 1 mai, la New York, la Muzeul Metropolitan de Artă. Celebrități precum Olivia Wilde, Rihanna, Salma Hayak sau Penelope Cruz au atras toate privirile prin ținute elegante, oferind un omagiu regretatului creator de modă Karl Lagerfeld.

Astfel, invitații la grandiosul eveniment s-au întrecut în ținute care mai de care mai excentrice, oferindu-i un omagiu celebrului creator de modă, care a încetat din viață în febrruarie 2019. Jard Leto a venit pe covorul roșu îmbrăcat precum pisica lui Lagerfeld.

Preferata creatorului de modă, modelul Naomi Campbell, cea care a fost muză pentru el ani la rând, s-a simțit în largul său cu tema aleasă în această ediție.

A post shared by Met Gala 2023 (@metgalaofficial)

Citește și:

Olivia Wilde a purtat o ținută interpretată a celebrei rochii chitară, din colecția de primăvară-vară a anului 1983, semnată Karl Lagerfeld.

„Rochia mea din această seară a fost creată în 1992 și a făcut parte din colecția lui Karl pentru casa de modă Chanel. Este doar o piesă vestimentară foarte specială pentru casa Chanel și mă simt foarte onorată că am avut ocazia să o port în această seară”, a spus cântăreața Dua Lipa, potrivit Pro TV.

Actrița Salma Hayak a optat pentru o rochie roție, aceasta fiind culoarea preferată a regretatului designer.

Sursă foto: Gualtiero Boffi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.