Setari Cookie-uri

Educație pentru succes 2023

8 specialiști din psihologie, educație, filosofie și finanțe redefinesc la conferința EDUCare – Educație pentru succes, valențele succesului. Evenimentul are loc pe 20 mai 2023, iar 30% din vânzările obținute din bilete sunt direcționate către Asociatia MAGIC.

București, 20 martie 2023 Gáspár György, Oana Moraru, Theodor Paleologu

Corina Popa, Gelu Duminică, Claudia Oprescu, Adina Horga și Ciprian Mihali sunt invitații celei de-a IV-a ediții EDUCare – Educatie pentru succes, un eveniment marca Mozaic Media, devenit reper în rândul părinților preocupați să își educe copiii nu doar pentru succesul academic, ci și pentru reușita în viață.

În alegerea temei pentru această ediție EDUCare am fost inspirați de realitatea cu care ne confruntăm ca adulți deveniți părinți, și anume că un parcurs academic excelent, un cont substanțial în bancă, un înalt statut social și ascensiunea în vârful ierarhiei profesionale nu reprezintă nicidecum garanția unei vieți împlinite. Iar asta este, de fapt, ceea ce ne dorim, ca părinți, pentru copii noștri, dincolo de definițiile de dicționare are succesului“– spune Cosmin Galeriu, unul dintre inițiatorii evenimentului și părinte, la rândul lui.

Citește și:

EDUCare aduce în discuție la această ediție motivația pentru învățare, empatia și toreranța, investițiile inteligente în amintiri, dragostea pentru natură, incestul emoțional din relația părinte-copil, dar și greaua moștenire din sistemul educațional românesc, într-o serie de prezentări susținute de vorbitorii invitați la eveniment.

Moderatorul conferinței EDUCare - Educație pentru succes este Alex Zamfir, blogger și fondatorul The Funny Brand.

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe

entertix.ro. 30% din încasările pentru bilete se redirecționează către Asociația Magic, organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora.

EDUCare – Educație pentru succes este organizat de Mozaic Media si Asociația Educație pentru succes, în parteneriat cu Pagina de psihologie si Casa Paleologu și este susținut de Eon, BCR, Synevo, Honda Romania, DelGaz Grid, GLS, Voxa, BIC si Green Village Resort.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.