Setari Cookie-uri

Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Primele imagini cu micuța Daiana

Daniela Crudu a devenit mămică în urmă cu două zile. Vedeta OnlyFans a născut o fetiță perfect sănătoasă și a postat primele imagini cu micuța Daiana.

Daniela Crudu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. În urmă cu 2 zile, pe 1 mai, bruneta a născut o fetiță perfect sănătoasă, la un spital privat din Capitală.

Vedeta OnlyFans a postat primele imagini cu micuța ei, dar și o poză din timpul nașterii prin cezariană. Important este că totul a decurs perfect, iar Daniela Crudu își ține fericită micuța în brațe. Ea i-a mulțumuit medicului cu care a născut și a împărășit bucuria și cu internauții.

„Doamna Doctor Vilcan Cristiana cea cu mâinile de aur Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Medicul cu care vedeta a născut a observat că micuța Daiana seamănă leit cu tatăl ei.

"Mi-a făcut o figură! Mi s-a părut căpșorul rotund, perișorul ăla mic, zic, parcă seamănă cu ea. Când am văzut-o mai bine, și uite-te acum, e mutra lu’ taicasu’. Direct!”, a spus medicul ginecolog al Danielei Crudu.

Citește și:

Daniela Crudu își dorea fetiță

Încă de când a rămas însărcinată, Daniela Crudu și-a dorit o fetiță. Vedeta a ales și un nume deosebit pentru micuța ei, Daiana, și s-a asigurat că toate analizele ies perfect.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat bruneta.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.