Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan a dat-o în bară. S-a lăudat că este slabă și frumoasă la 50 de ani: Ce poate fi mai trist?

O filmare în care Anamaria Prodan se laudă cu faptul că este „slabă și frumoasă” la 50 de ani a generat multe reacții dure, pe internet, deoarece impresara le-a zis celor care duc o luptă crâncenă cu kilogramele în plus că ar trebui să mai slăbească și chiar le-a jignit.

Anamaria Prodan a intrat din nou în atenția internauților, dar și în cea a unor influenceri din cauza filmării în care se demachiază și le transmite oamenilor că așa arată ea la cei din 50 de ani ai săi, lăundându-se că are un ten frumos, că este, de asemenea, o femeie care arată bine și slabă. Cei care o urmăresc și numai nu au fost tocmai încântați de spusele sale și și-au exprimat dezacordul în mediul online.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu s-a gândit, cel mai probabil, la faptul că reacțiile vor fi atât de dure. Unii dintre cei care au comentat imaginile cu pricina chiar au căutat fotografii mai vechi cu vedeta, pentru a le arăta celor care văd filmarea faptul că nici ea nu arăta atât de bine ca acum, înainte de a apela la ajutorul medicilor esteticieni.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.