Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu își dorește o femeie ca Dana Budeanu! Dezvăluirile neașteptate ale designerului

Cătălin Botezatu le-a criticat dur pe femeile care își fac operații estetice în exces și a menționat câteva personalități autohtone pe care le apreciază, printre care și Dana Budeanu.

Cătălin Botezatu le-a criticat în termeni duri pe femeile care exagerează cu intervențile estetice. El le-a criticat pe tinerele din ziua de astăzi care o iau drept model pe Kim Kardashian și a mărturisit că femeile care au complexe apelează la ajutorul medicului estetician.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O femeie dacă are complexe… cum să nu își facă operație? O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o întreagă generație în femei-mamut, le-a deformat, iar acum începe să revină la formele inițiale.

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două băști, ca niște rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel. Nu îmi plac operațiile exagerate. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Întrebat de vedetele feminine pe care le apreciază, designerul le-a enumerat pe Andreea Esca, Mihaela Rădulescu și Dana Budeanu. El a mărturisit că fiecare dintre ele are ceva care îl atrage, însă și-ar dori o femeie ca Dana Budeanu.

„Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate mișto. Nu că Esca e de la voi, dar Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, la TV are acea decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze o super-femeie.

Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău. Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța.” a dezvăluit Botezatu.

Citește și:

În ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu a declarat că blondina nu are atât de multe operații pe cât se vehiculează. Tot el a mai spus că Bianca își poate face cât de multe intervenții estetice își dorește, pentru că ea a devenit un personaj în România.

"Toată lumea se leagă de Bianca Drăgușanu că are multe operații, dar ea nu are multe operații. A făcut și ea cât a putut și o să mai facă, pentru că ea e Bianca Drăgușanu și are voie. Anumite femei devin niște personaje.”a completat creatorul de modă.


Kudika
3 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


15 imagini
Cătălin Bordea, mărturisiri despre relația cu Olga Bacari: Nu mai cred însă în relații de pansament...

Divorțul de Livia, partenera sa timp de 11 ani, a fost un moment dificil pentru Cătălin Bordea. Presa a fost inundată cu zvonuri și speculații despre despărțirea lor, iar cireașa de pe tort a... Kudika


4 imagini
Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar înainte de marea finală

A mai rămas foarte puțin timp până la marea finală a emisiunii America Express, pe care doar trei dintre echipele care au acceptat să participe la acest concurs vor avea norocul să o... Kudika

Cătălin Scărlătescu, proiect inedit după ce Antena 1 l-a dat în judecată:  E online și e plină de rețete speciale...

În seara zilei de ieri, 13 decembrie, Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit cel mai recent proiect, "Grătar de Călător", într-o premieră online, pe pagina sa de socializare.... Kudika


Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika
Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika