Setari Cookie-uri

Dinu Maxer a confirmat despărțirea de Ada! Ce nu a funcționat: Prea mult a fost prentru ea...

Dinu Maxer este din nou un bărbat singur, după ce s-a despărțit de Ada, tânăra cu care era într-o relație de câteva săptămâni.

Dinu Maxer și-a refăcut rapid viața sentimentală după divorțul de Deea Maxer, însă nici de această dată nu a fost cu noroc. După câteva săptămâni de relație cu Ada, tânăra pe care a cunoscut-o în club și pe care a prezentat-o deja prietenilor săi, cei doi și-au spus "Adio" de comun acord.

Dinu a confirmat despărțirea de Ada și a făcut public motivul pentru care s-a ajuns aici. Se pare că presiunea mediatică a făcut-o pe focoasa brunetă să pună stop relației, deranjată fiind de comentariile răutăcioase și criticile care i-au fost aduse în mediul online.

„Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea(…)

Citește și:

Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu(…) Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost?! Nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Dinu Maxer și Ada s-au despărțit de Paște

Dinu Maxer a dezvăluit faptul că momentul în care relația lui cu Ada s-a rupt a fost de Paște. Cei doi au petrecut sărbătorile împreună, în timp ce copiii săi se aflau la Deea. Artistul și Ada au ajuns au analizat cele întâmplate și au ajuns la concluzia că le va fi mai bine pe drumuri separate.

Citește și:

„De Paște, copiii au fost la Deea și noi am stat împreună. Lucrurile au evoluat, ne-am dat seama… compatibilitatea nu este 100%.(…) Ne-am cam retras amândoi, a fost o chestie reciprocă”, a mai spus Dinu Maxer.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.