Setari Cookie-uri

Scandal monstru între Shakira și Gerard Pique! Fratele artistei l-a luat la bătaie pe fotbalist

În timpul vizitei lui Gerard Pique la Miami, spiritele s-au încins, iar fratele Shakirei a sărit să îl bată pe fotbalist!

Viața Shakirei s-a schimbat radical în ultimele luni, asta după separarea de tatăl copiilor ei și mutarea la Miami. Artista a părăsit definitiv Barcelona și s-a mutat cu cei doi copii ai ei, Sasha și Milan, în America, acolo unde au început o nouă viață.

Înainte de a se muta la Miami, Shakira și Pique au stabilit un program de vizită în ceea ce îi privește pe cei mici. Astfel, Pique își poate vizita băieții 10 zile pe lună și îi poate lua la el de Crăciun și de Paște. Forbalistul a vrut să își vadă băieții, la o lună de când aceștia au plecat din Barcelona. Se pare, însă, că vizita lui Pique nu a mers conform planului, iar spiritele s-au întins.

Potrivit presei de peste ocean, Pique a început să îi reproșeze Shakirei lucruri legate de programul de vizită, lucruri cu care nu este de acord. De aici până la un adevărat scandal nu a fost decât un singur pas! Pentru a-și apăra sora, fratele Shakirei, Tonino Mebarak ar fi sărit la bătaie cu fotbalistul.

Citește și:

„Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora. Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”, a declarat Veronica Bastos, jurnalista citată de publicația Mundo Deportivo.

Shakira fuge de paparazii în Miami

După ce s-a mutat în America, artista le-a cerut jurnaliștilor și paparazilor să nu îi mai "vâneze" copiii ei pentru fotografii și să îi lase să își trăiască copilăria. Vedeta a fost nevoită să se mute dintr-o vilă spectaculoasă din Miami, a cărei valoare este estimată la 17,5 milioane de euro, pentru a scăpa de ochii curioși ai paparaziilor.

Citește și:

Acum, Shakira locuiește cu cei doi copii ai ei într-o zonă exclusivistă din Miami, Fisher Island, într-un apartament închiriat pe 3 luni. Potrivit publicației de peste ocean, în zona respectivă se poate ajunge doar cu vasul sau elicopterul, iar accesul este permis doar rezistenților sau vizitatorilor autorizați.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.