Setari Cookie-uri

Primele declarații ale Adei, după despărțirea de Dinu Maxer: Nu pot să îmi asum

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, a vorbit despre separarea de artist, dar și despre motivele rupturii dintre cei doi.

Vestea că Dinu Maxer și Ada s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că artistul a declarat că între ei lucrurile merg în direcția potrivită. Mai mult, acesta le-ar fi făcut deja cunoștință copiilor săi cu noua lui iubită. Se pare, însă, că Dinu este destul de ghinionist în dragoste, astfel că și această poveste de iubire a ajuns la final.

Dinu Maxer a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de Ada, motivând faptul că presiunea mediatică, dar și comentariile răutăcioase au făcut-o pe fosta lui iubită să pună punct relației.

Acum, Ada a confirmat despărțirea și a vorbit despre lucrurile greu de suportat din relația cu Dinu. Ea a menționat că a fost acuzată că i-a fost amantă, lucru total neadevărat.

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase, în care am fost acuzată că i-am fost amantă, m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile. Vreau să specific că eu pe Dinu l-am cunoscut că fiind un bărbat singur, deja anunțase public divorțul, ne-am cunoscut într-un grup de prieteni comuni”, a declarat Ada, pentru spynews.ro.

Citește și:

Tânăra a mai spus că a fost deranjată de faptul că în presă au apărut multe minciuni despre viața ei, inclusiv informația cum că ar mai fi fost căsătorită. Fosta iubită a lui Dinu Maxer a specificat faptul că toate aceste articole din presă au făcut-o să își dea seama că nu își dorește să fie în această lume, a vedetelor.

”Doresc să specific că nu am fost căsătorită, am avut, într-adevăr, o relație care s-a încheiat în urmă cu câteva luni. Vreau să clarific acest lucru din respect față de omul cu care am avut o relație, pentru că a fost și el târât în acest circ mediatic, iar, cunoscându-l știu că, la fel că mine, nu își dorește mediatizare”, a mai precizat bruneta, pentru Spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.