Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac, val de comentarii după ce s-a lăsat pozat în lenjerie intimă: Sunt zile în care mai bine mori...

Mihai Bendeac a postat o serie de fotografii în care este afișat în lenjerie intimă, stârnind un val de reacții pe social media. Actorul a dezvăluit că mai are de lucrat la aspectul său fizic și că nu este pe deplin mulțumit de felul în care arată.

Mihai Bendeac surprinde din nou, de această dată, dintr-o nouă postură! Actorul a acceptat provocarea unui cunoscut brand de lenjerie intimă pentru a poza...în boxeri. Bendeac a renunțat la inhibiți și s-a expus exact așa cum este, pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac a postat câteva fotografii de la ședința foto, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Printre rânduri, fostul jurat de la IUmor a menționat că nu este încă mulțumit de aspectul lui fizic, însă lucrează la sală pentru a ajunge la forma dorită. Mai mult, invitația de a face aceste fotografii a venit la momentul potrivit, fix atunci când are parte de anumite schimbări în viața profesională.

"Un moment de schimbare in ceea ce ma priveste. S-a nimerit sa ma prinda intr-un moment in care aveam nevoie de un target. O motivatie punctuala.[...] Mereu am visat ca voi avea puterea de a fi multumit de felul in care arat. Inca nu sunt. M-am pus pe treaba in mod serios si programatic de aproximativ doua luni.

Citește și:

Mai am de slabit, mai am de lucrat. Un aspect din toata treaba asta este, insa, altul! Toata aceasta rigoare a mancatului, ambitia de a face sport si in zilele in care mai bine mori decat sa mergi la sala, durerea pe care o depasesti, toate astea reprezinta un mix incredibil care-ti schimba complet paradigma. Sincer… Pana si depresiei ii este din ce in ce mai greu sa isi arate coltii…"a scris actorul, pe pagina sa de Instagram.

Fanii au apreciat îndrăzneala actorului

Postarea lui Bendeac a stârnit un val de comentarii, în doar câteva minute. Deși au fost și unele persoane care l-au criticat, majoritatea părerilor sunt pozitive, iar internauții l-au felicitat pe actor pentru îndrăzneala de care a dat dovadă.

Citește și:

„Orice faci pentru tine, pentru sănătate, pentru „ochi”, pentru artă, merită orice efort!! Bravo Mihai!!! Îmi place mult ca ești mai ok cu tine. Un mare pas înainte. Nu te lăsa!! Asta dincolo de haine. Să fii bine tu cu tine!!!!”, „Indiferent de criticile aduse acestui om, timpul ne va dovedi că a fost, este și va fi un actor mare”, „Nea Mihăiță, pentru cine dai explicații? Crezi că interesează pe cineva ce ai postat? Sau pe tine te interesează cine dă hate și de ce?” „Ești tare drăgălaș! Atât că sigur acest comentariu o să-l citească și soțul meu pe care îl salut pe această cale”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.