Setari Cookie-uri

Cât de frumoasă este relația Bellei Santiago cu socrii ei! Părinții soțului artistei au învățat-o pe fiica sa limba română

Bella Santiago a mărturisit cum este relația cu socrii ei, dar și cum și-a dat seama că iubirea din sânul unei familii este ceea ce i-a lipsit atâția ani.

Bella Santiago este o femeie împlinită pe toate planurile, cu o carieră de succes și o familie pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Artista este căsătorită cu Ionuț Grigore, iar alături de fiica ei, cei 3 formează o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Vedeta a povestit cât de mult i-a lipsit dragostea maternă și prezența tatălui în copilărie. Acum, ea are parte de toată dragostea socrilor ei, pe care îi numește mama și tata. Bella Santiago a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu părinții partenerului ei de viață.

„Eu le zic tata și mama socrilor mei, pentru că eu sunt un copil care nu a avut tată și mama nu prea a fost lângă mine, nu a fost caldă. Asta am simțit eu când am ajuns în România, că toate mamele aici sunt foarte călduroase. Asta mi-a lipsit de la mama, pentru că ea e foarte rece, aici am simțit iubire de familie, de mamă, de tată. Am simțit iubire ca într-o familie completă”, a declarat Bella Santiago, pentru unica.ro.

Citește și:

Cântăreața și-a adus fiica în România, aici unde s-a adaptat foarte bine și unde învață la o școală de stat. Kescielle are 12 ani și are o relație minunată cu soțul mamei sale. Mai mult, socrii artistei au fost cei care au învățat-o pe fetiță să vorbească limba română, în doar 3 luni.

„Fetița mea a crescut cu mama, nu am văzut-o doi ani când am venit în România. Am decis să o aduc aici, în România, pentru că eu nu mai puteam fără ea. Socrul meu știa că am o fetiță și mereu zicea socrul meu:’hai, mă, când aduci fetița ta aici? Hai, mă, că vvreau să o văd, să o iau în brațe’. Când a ajuns acasă, aici, în România, a fost primită ca o parte din familie. Socrul meu și soțul meu au învățat-o limba română. A învățat limba română în 3 luni. Ea este foarte prietenoasă și s-a acomodat foarte repede în România.", a declarat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.