Setari Cookie-uri

Advertorial Alex Dima, jurnalistul teolog care face Români bine, invitatul lui Mihai Morar în podcastul „Fain & Simplu”

Jurnalistul care nu vrea să renunțe la speranța că și în România se poate – Alex Dima – îi dezvăluie lui Mihai Morar, în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu”, care au fost cele mai dure momente în care l-a purtat profesia. România, te iubesc face România bine. Puțin câte puțin. Caz după caz. Deși e departe de a fi ușor.

Însă, așa cum ne spune invitatul lui Mihai, dacă întoarcem spatele suferinței și nedreptății, ne vom pierde speranța și vom rămâne singuri.
Alex Dima ni se dezvăluie azi ca jurnalist pasionat de profesia lui, român care nu vrea să renunțe la țara lui și tată care își crește cei doi copii într-o țară pentru care luptă constant.

Află cum poți să fii și tu alături de cei care își fac țara mai bună la „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar și Alex Dima.

UNDE ÎL GĂSEȘTE ALEX DIMA PE DUMNEZEU: ”SFINȚII UMBLĂ PRINTRE NOI” | Fain & Simplu Podcast 128

„UNUL DINTRE OAMENII PE CARE I-AȚI CERUT CEL MAI MULT la Fain & Simplu, Alex Dima . Unul dintre oamenii care caută lumina în oameni și, apoi, o dă mai departe. Unul dintre oamenii care caută în sine înainte să caute în exterior. Unul dintre oamenii care caută răul în România ca să sporească binele. Unul dintre oameni care îl caută pe Dumnezeu până îl găsește…de cele mai multe ori, în oameni. Mulțam, Alex! Vedeți podcastul, ca de obicei, pe Youtube sau ascultați-l pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.”, transmite Mihai Morar.

Vezi video :https://www.youtube.com/embed/U8bRN-0uF6Y

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.

Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.