Setari Cookie-uri

Cu cine seamănă fiica Danielei Crudu. Vedeta a ales un nume cu o semnficație aparte pentru copilul ei

Daniela Crudu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață și familia lor au așteptat-o cu sufletul la gură. Vedeta nu a ținut-o pe cea mică departe de ochii curioșilor și deja a postat o imagine cu chipul ei la Story. Iată ce discuție au avut cu doctorul care a ajutat-o să nască!

Ziua de 2 mai 2023 este una extrem de importantă pentru Daniela Crudu și va fi pentru totdeauna, deoarece este cea în care a devenit mamă pentru prima dată în viața sa. Vedeta este extrem de fericită, mai ales că și-a dorit dintotdeauna să devină mamă de fată și știe că se va descurca extrem de bine în rolul de părinte, pentru care se pregătește intens de câteva luni bune.

Chiar dacă sarcina i-a dat câteva bătăi de cap, Daniela Crudu a muncit și a făcut bani până în ultima clipă și nu a renunțat nici măcar la activitatea sa de pe OnlyFans, de unde scoate bani frumoși, dar nu la fel de mulți pe câți și-ar dori. Vedeta face totul cu drag, nu i se pare greu și vrea să se țină de treabă chiar și după venirea pe lume a Daianei, fiicei sale. Ei bine, bruneta își va numi copilul Daiana și a luat această decizie încă de când a aflat că va deveni mamă. Acesta este un nume de origine latină și înseamnă „divin”, „ceresc”, „luminos” sau „zână”.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.