Setari Cookie-uri

La doar câteva ore de la încoronarea tatălui său, Prințul Harry s-a întors în California cu o cursă British Airways

Prințul Harry s-a întors în California, imediat după încoronarea Regelui Charles.

Ducele de Sussex, fiul cel mic al Regelui Charles, a revenit în California, acolo unde îl așteptau Meghan Marke și cei doi copii ai săi. Harry a călătorit la bordul unui avion al companiei British Airways, care a aterizat în Los Angeles duminică, 7 mai, în jurul orei locale 19.30. El a dorit să îi fie alături micuțului Archie, care a împlinit weekend-ul trecut 4 ani.

Mai mulți însoțitori de zbor ai companiei britanice au confirmat pentru agenția de presă PA că prințul Harry s-a aflat în acea aeronavă, însă au precizat că este interzis să dezvăluie detalii ce țin de călătoria ducelui de Sussex.

Prințul Harry nu a avut un rol oficial la încoronarea tatălui său

Pentru Prințul Harry, încoronarea tatălui său a reprezentat primul eveniment la care a participat după lansarea controversatei cărții auto-biografice, Spare, acolo unde a criticat dur familia regală britanică.

Citește și:

Ducele de Sussex a apărut ușor stânjenit la Catedrala Westminster, acolo unde a asistat pe rândul al treilea la încoronarea lui Charles și a Camillei. Prințul Harry a fost așezat cu două rânduri mai în spate față de fratele său, Prințul William și soția acestuia, Kate Middleton.

Înainte de începerea ceremoniei de încoronare, Harry a schimbat câteva vorbe cu una dintre verișoarele sale, prințesa Beatrice și cu soțul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi.

Prințul Harry a purtat o ținută vestimentară sugerată de casa regală, fiind vorba despre un costum, cravată și medaliile militare obținute în Afganistan, o medalie jubilară și o stea a Ordinului Regal Victorian.

Sursă foto: Traceyaphotos2

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.