Setari Cookie-uri

Kate Middleton, o apariție distinsă la încoronarea Regelui Charles. Prințesa de Wales i-a adus un omagiu Prințesei Diana

Kate Middleton a fost o apariție superbă, într-o rochie semnată Alexander McQueen, la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Tot ea le-a adus un omagiu Prințesei Diana și Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton și-a făcut apariția sâmbătă, 6 mai, într-o rochie superbă din crepon de mătase ivoire, cu broderii și fir de argint. De asemenea, ea a purtat o robă de culoarea fildeșului, acoperită de mantia Ordinului Regal Victorian.

Ținuta aleasă de Prințesa de Wales este semnată Alexander McQueen, una dintre casele de modă preferate ale lui Kate. Pe rochie au fost brodate cele patru flori ale națiunilor: trandafirul englezesc, ciulin scoțian, narcisă galeză și trifoi irlandez.

Kate Middleton i-a adus un omagiu regretatei Prințesei Diana, purtând un set de cercei cu perle și diamante care i-au apaținut acesteia. Prințesa Diana primise bijuteriile înainte de nunta cu Charles, în 1981. Kate a mai purtat această pereche de cercei la premiile BAFTA în 2019.

Citește și:

În aceeași notă, Kate i-a adus un omagiu și Reginei Elisabeta a II-a, purtând colierul cu Festoon George al VI-lea, care i-a fost dăruit atunci Prințesei Elisabeta de către tatăl său. Colierul are șiruri de pietre gradate, suspendate între două triunghiuri de diamante.

Pe cap, soția Prințului William a purtat o diademă în stil grecesc semnată Jess Collett x Alexander McQueen, cu broderie tridimensionată de frunze, lucrate cu cristal și fir de argint, La fel ca mama ei, Prințesa Charlotte a fost o apariție încânătoare, purtând o diademă asemănătoare.

Sursă foto: P Maxwell Photography

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.