Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, aniversare fără fiica sa: Monica hotărăște! Afaceristul nu a mai văzut-o pe Irinuca de 5 ani

Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale, Irina, pe care nu a mai văzut-o din 2018. De ziua sa, afaceristul speră să își poată lua în brațe fiica, însă totul depinde de fosta sa soție, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu împinește la sfârșitul acestei luni vârsta de 66 de ani și spune că cel mai frumos cadou pentru el ar fi să o strângă în brațe pe Irina, fiica sa, pe care nu a mai văzut-o din 2018. Adolescenta a plecat să locuiască alături de mama sa, Monica Gabor și Mr. Pink în America, acolo unde are rezultate foarte bune la învățătură.

Omul de afaceri suspină de dorul fiicei sale și spune că fosta lui soție este cea care decide când se va mai putea vedea cu Irina. El a mărturisit că le așteaptă în țară, atât pe Irinuca, cât și pe Monica, de care a divorțat în 2011, cu mult scandal.

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal, tot Monica hotărăște când. Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

Citește și:

„Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi”, a adăugat omul de afaceri, pentru sursa citată mai sus.

Irinel Columbeanu, singur de ziua sa de naștere

Irinel Columbeanu, obișnuit cândva cu luxul și petrecerile opulente de la Izvorani, își va petrece și anul acesta ziua de naștere de unul singur. Dacă după divorțul de Monica Gabor, afaceristul a avut mai multe relații pasagere, iată că inima i-a rămas la Oana, o tânără cu 40 de ani mai mică, de care s-a despărțit în momentul în care a pierdut toată averea.

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant”, a declarat recent Irinel Columbeanu pentru Click!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.