Setari Cookie-uri

Adina Buzatu, despre cum să păstrăm o pereche de blugi pentru mai mult timp: îi congelezi, îi lași 24 de ore...

Adina Buzatu a oferit sfaturi cu privire la păstrarea perechiei de blugi preferate, pentru cât mai mult timp. Tu ai încerca asta?

Adina Buzatu a oferit sfaturi interesante pentru aceia care își doresc să păstreze perechea de blugi preferată pentru cât mai mult timp. Creatoarea de modă vine cu o soluție ingenioasă, despre care spune că are rezultatele dorite.

Ea le-a recomandat internauților să pună în congelator perechea de blugi, dacă aceștia nu au nevoie neapărat de spălare, ci doar de o igenizare.

„Toți dintre noi avem o pereche de jeans sau câteva perechi de jeans pe care le iubim și nu dorim să le stricăm. Sigur, le poți spăla după fiecare purtare, dar nu îți sugerez asta decât dacă aceștia vor fi pătați. Dacă nu sunt pătați și doar necesită igienizare, ai două variante.

Îi congelezi, îi lași 24 de ore. Atenție! Când îi scoți din congelator nu îi desfaci imediat, ci îi lași să se dezghețe, pentru că altfel riști să se rupă fibra, și, ulterior, ei vor fi proaspeți pentru că, practic, se igienizează. Îi poți călca și sunt ca noi. Își revine fibra, se strânge, nu mai sunt largi. Impecabil.

Citește și:

Sau, îi poți da cu abur, îi agăți de partea de jos, și îi dai cu abur pe interior și pe exterior foarte foarte bine, în special în zona de sus. Ulterior, îi calci și sunt ca noi. Dar, dacă totuși ajungi să îi speli, ai grijă! Nu temperatură foarte mare, un detergent care nu distruge și dacă au vreo pată, încearcă să dai local cu o substanță care să scoată acea pată, nicidecum să folosești un detergent foarte puternic care riscă să îi decoloreze”, a transmis Adina Buzatu într-un videoclip postat pe o rețea de socializare.

Sfaturi pentru bărbați de la Adina Buzatu

Pentru că se apropie sezonul evenimentelor, Adina Buzatu a oferit și câteva sfaturi prețioase bărbaților. Ea le-a spus cum să se îmbrace pentru fiecare ocazie, astfel încât să arate ca scoși din revistă.

Citește și:

„Dragilor, în primul și în primul rând, vrem să vedem culoare, țesături naturale, lejeritate studiată! Adică nu suntem neglijenți, ci nu să vedem că n-am stat 20 de ore în oglindă. (…) Ideea este că avem ținute elegante, pentru că vin ceremoniile și oamenii își doresc să știe cum se îmbracă. Mulți dintre ei fac o confuzie între covorul roșu de la Oscar și propria nuntă. Trebuie să știți că cel mai important lucru este să te pui în evidență”, a declarat creatoarea de modă.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.