Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al Deei Maxer? Tânărul este cu 3 ani mai mic ca ea!

Deea Maxer iubește din nou, după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta a confirmat relația cu Robert, un tânăr cu 3 ani mai mic decât ea. Mai mult, acesta a cunoscut-o și pe fiica Deei.

După o relație de 18 ani, Dinu și Deea Maxer au pus punct și au divorțat la notar, fără scandal. Cei doi au dorit să păstreze discreția cu privire la motivele pentru care s-a ajuns la separare și și-au continuat mai departe viața.

Primul care și-a refăcut viața amoroasă a fost Dinu, care a trăit o poveste scurtă de iubire cu Ada, o tânără pe care a cunoscut-o în club. După doar câteva săptămâni de relație, cei doi s-au despățit invocând presiunea mediatică pe care tânăra nu o mai putea suporta.

După eșesul în dragoste a lui Dinu, a venit rândul Deei să se afișeze cu noul ei partener de viață. Artista a confirmat relația pentru cancan.ro și a postat deja primele imagini cu bărbatul care a făcut-o să iubească din nou. Robert, noul iubit al artistei, este cu 3 ani mai mic decât ea, însă diferența de vârstă nu este un impediment în calea dragostei. Potrivit libertatea.ro, tânărul este specialist în vânzări și achiziții auto, fiind pasionat și de motociclete.

Citește și:

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat Deea Maxer, pentru cancan.ro.

Dinu Maxer, în căutarea iubirii

Acum că Deea este într-o nouă relație, Dinu Maxer este în căutarea dragostei, după relația de câteva săptămâni pe care a avut-o cu Ada. Artistul a mărturisit că se bucură de viață și merge la toate evenimentele la care este invitat.

„Este o perioadă de căutări. Nu am stat să mă autoevaluez. Mă bucur de fiecare moment. Merg la toate evenimentele, sunt prezent peste tot, îmi face plăcere și probabil trăiesc viața unui bărbat singur, care se poate implica în tot felul de activități.”, a declarat Dinu Maxer la Antena Stars, conform spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.