Setari Cookie-uri

Oana Roman, surprinsă de fostul soț, Marius Elisei, de ziua ei de naștere: Nu am ce să comentez

Oana Roman a fost plăcut surprinsă de gestul făcut de Marius Elisei, cu ocazia zilei sale de naștere. După o despărțire cu scandal, cum se înțeleg acum cei doi?

Oana Roman și Marius Elisei au revenit la sentimente mai bune, după o despărțire cu scandal și multe reproșuri aruncate în mediul online. Timpul a trecut, iar acum cei doi se înțeleg mult mai bine, asta si datorită fetiței pe care o au împreună și de care au grijă să nu îi lipsească nimic.

Recent, fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că fostul ei soț i-a dăruit de ziua ei un frumos buchet de flori, iar gestul a impresionat-o enorm.

„Da, mi-a adus flori. (nr. Marius Elisei)”, potrivit Spynews.ro.

În ceea ce privește vizitele dintre Marius Elisei și fiica lor, Isa, Oana Roman a mărturisit că fostul ei soț petrece mult timp cu micuța lor, iar relația este una apropiată. Mai mult, Marius o ajută pe Oana de fiecare dată când are nevoie.

„A fost și la Iza (nr. Marius Elisei). Și acum, când a fost bolnavă, a stat și s-a ocupat. Nu am ce să comentez. Este și normal să fie așa. Mă bucur tare mult că au o relație apropiată.”, a mai mărturisit vedeta.

Citește și:

Marius Elisei, alături de Oana Roman

Marius Elisei a fost alături de Oana Roman, atunci când vedeta a fost testată pozitiv cu Covid-19. El adormit în casa vedetei și a avut grijă de fetița lor.

„Asta e imaginea zilei mele de naștere 2023. Un senin plin de culoare! Pentru că am vrut să văd doar frumosul și binele. Chiar dacă durerea a fost undeva acolo pentru că singura familie de sânge îmi rămâne Isa și mama care nu a fost lângă mine pentru că asta e situația. Dar prietenii au făcut tot posibilul ca să fiu fericită și am fost. De ieri când le-am spus că sunt bolnavă și izolată, toți s-au oferit să îmi aducă mâncare, medicamente și tot ce am nevoie. Dar fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea ca să nu fiu singură”, a spus Oana în urmă cu o lună, pe rețelele sociale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.