Setari Cookie-uri

Ce își dorește Mădălina Crețan să știe fiica sa despre Nosfe: Că a fost ființa pe care a...

Mădălina Crețan a reușit să îi facă din nou pe fanii regretatului ei soț, Nosfe, să verse lacrimi, în urma unor declarații sincere și emoționante pe care le-a făcut de curând despre fiica ei și despre cea mai mare dorință pe care o are în ceea ce îi privește pe Iris și pe tatăl ei.

Finalul anului trecut a fost unul extrem de greu pentru toți cei care l-au cunoscut pe Vlad-Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, dar mai ales pentru familia acestuia. Artistul s-a stins din viață pe data de 16 octombrie, la scurt timp după ce a coborât de pe scenă, fiind găsit prăbușit în propria casă de soția lui care și-a revenit cu greu din șoc și care face eforturi considerabile, pentru ca imaginea regretatului cântăreț să rămânâ vie în amintirea oamenilor, astfel că a organizat chiar și muzeu în memoria acestuia, unde sute de persoane au fost prezente zilnic.

Și-a găsit mereu cu greu cuvintele să vorbească despre tatăl fiicei sale, iar cele mai sincere discuții le-a purtat cu Mihai Morar, în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe canalul său de YouTube. Deși are multe lucruri de făcut, ea își face timp pentru a sta de vorbă cu urmăritorii ei de de pe Instagram care îi adresează tot felul de întrebări care mai de care mai interesante sau personale, pentru care găsește ceva mai greu un răspuns care să îi mulțumească.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.