Setari Cookie-uri

Admiratorii Casei Regale Britanice sunt convinși că Meghan Markle s-a deghizat și a participat la Încoronarea Regelui Charles

O nouă conspirație vine din partea admiratorilor Casei Regale Britanice. Aceștia sunt convinși că Meghan Markle a participat la Încoronarea Regelui Charles, însă a fost deghizată cu perucă și mustață!

Încoronarea Regelui Charles a fost un eveniment istoric, despre care se vorbește în continuare în toate publicațiile lumii. Mai nou, o conspirație a apărut pe buzele celor care iubesc familia regală britanică, iar aceștia susțin că Meghan Markle ar fi participat la Încoronare, sâmbătă, 6 mai, însă deghizată cu o perucă și mustață.

Soția Prințul Harry a refuzat invitația Regelui Charles de a participa la Încoronare, motivând faptul că rămâne în California, pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi. Totuși, anumiți utilizatori ai platformei Twitter au arfirmat că fosta actriță ar fi venit la eveniment și ar fi participat sub înfățișarea unui bărbat.

Această teorie s-a născut după ce admiratorii Casei Regale au identificat un invitat necunoscut la ceremonie, printre cele 2.000 de persoane care au luat parte la Încoronare. Oaspetele care a stârnit intregi a fost fotografiat ca având părul cărunt, mustață și ochelari, părând că își dorește să își ascundă adevărata identitate.

Citește și:

„Meghan, nu ne păcălești‟, a scris un internaut, pe respectiva rețea de socializare.

Cine este, de fapt, bărbatul misterios?

Așa cum se bănuia, bărbatul misterios nu era nicidecum Meghan Markle. Invitatul care a stârnit semne de întrebare nu este nimeni altul decât Sir Karl Jenkins, un compozitor apreciat de Familia Regală, a cărui operă a fost interpretată în timpul ceremoniei din data de 6 mai de la Westminster.

În vârstă de 79 de ani, compozitorul a mărturisit recent pentru BBC că s-a simțit onorat să participe la un eveniment atât de special.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.