Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au cheltuit deja premiul câștigat la America Express!Investiția în care și-au pus toată încrederea

Câștigătorii emisiunii America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mărturisit că au cheltuit deja banii câștigați în marea finală.

Pe 26 martie s-a difuzat finala emisiunii America Express, iar după o luptă crâncenă și multe provocări, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au ieșit câștigători. Cei doi actori au câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro și au plecat acasă cu inima plină de satisfacție.

După competiția acerbă din America, cei doi nu s-au mai întâlnit o perioadă și au stat departe unul de altul. Ulterior, Cortea și Bordea au reluat legătura, iar acum sunt amândoi jurați la IUmor. Pe lângă proiectele din televiziune, cei doi și-au făcut un podcast, cu care speră să aibă multe vizualizări pe Youtube.

Astfel, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au mărturisit că au investit banii câștigați la America Express în aparatură de studio, pentru ca totul să fie cât mai aproape de perfecțiune. Deși au primit oferte de sponzorizări, cei doi comediați au refuzat orice propunere.

Citește și:

„Oameni buni, ne-am întors, după mult timp, am discutat mult despre asta, dacă să o facem, dacă să n-o facem, ideea e că ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze, n-am vrut pentru că nu vrem să ne modifice stilul, vrem să fim liberi”, a spus Nelu Cortea.

„La noi s-a schimbat, practic, decorul. Noi am crescut un pic și după America Express și după popularitatea asta. În ce am băgat banii din premiu? Iată!”, a spus Cătălin Bordea în podcastul Colegi de cameră, pe care l-au creat împreună.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.