Setari Cookie-uri

Dana Budeanu, reacție acidă pentru bărbații care se pupă pe obraz: Ce ai pe dedesubt? Tanga?

Dana Budeanu i-a luat în vizor pe bărbații care se pupă pe obraz, atunci când se întâlnesc. Nici cei care merg la cumpărături cu prietenele lor nu au scăpat de ironiile vedetei.

Dana Budeanu este o prezență controversată pe social media, iar video-urile sale ajung să fie vizualizate de mii de oameni. Mulți sunt de acord cu Dana Budeanu, în timp ce alții se amuză copios. Ce-i drept, Dana Budeanu știe cum să se facă auzită prin intermediul ironiilor pe care le face față de relațiile dintre bărbați și femei.

Astfel, Dana Budeanu i-a luat în vizor, de această dată, pe bărbații care se pupă pe obraz, atunci când se întâlnesc. Vedeta i-a criticat în stilul caracteristic și le-a recomandat să dea noroc, în loc să se pupe ca femeile.

”Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât.

Citește și:

Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât”, a spus Dana Budeanu într-un episod postat recent pe pagina sa.

Mai mult, creatoarea de modă a adresat critici și celor care își însoțesc partenerele la cumpărături. Dana Budeanu le-a zis internauților că bărbații nu au ce să caute în mall în timp ce femeile merg să își cumpere haine.

„Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi. Cine sunteți voi, mă? Băi? Astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. Ești fătălău? De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?”, a mai zis aceasta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.