Setari Cookie-uri

După ce i-a donat un rinichi, Francia Raisa a încetat să mai fie prietenă cu Selena Gomez. De ce nu își mai vorbesc cele două?

Selena Gomez și Francia Raisa au fost prietene foarte bune, atât de bune încât Francia a ales să îi doneze un rinichi artistei. În prezent, cele două nu își mai vorbesc și au pus punct prieteniei lor.

Selena Gomez și Francia Raisa au fost prietene extrem de apropiate, iar Francia a ales chiar să îi doneze un rinichi artistei. După ce a fost diagnosticată cu Lupus, viața Selenei Gomez s-a schimbat radical. Boala i-a cauzat artistei multe inflamații în corp, iar rinichii i-au cedat.

Fosta iubită a lui Justin Bieber s-a confruntat cu insuficiență renală și avea mare nevoie de transplant renal. Prietena ei a dorit să o ajute și, de bună voie, s-a supus intervenției de preluare a unui rinichi, pentru a-i fi donat Selenei. După această dovdă de iubire și sprijin necondiționat, s-ar putea crede că cele două actrițe au rămas în relații foarte apropiate, însă nici pe departe.

Zvonurile cu privire la răcirea relației de prietenie dintre cele două au apărut o dată cu lansarea documentarului Selenei Gomez, My Mind & Me, acolo unde a vorbit despre problemele sale de sănătate, fără a o menționa vreo secundă pe cea care i-a donat un rinichi.

Citește și:

Tatăl Franciei a mărturisit într-o emisiune din Spania că fiica sa nu i-a donat un rinichi Selenei pentru ca aceasta să poată consuma în continuare alcool. Zvonurile spun că Selena și-ar fi bătut joc de sănătatea sa și nu a renunțat la alcool, lucru total interzis după intervenția chirurgicală de transplant.

Mai mult, internauții au reacționat pe social media și i-au reproșat artistei că abuzează de alcool.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.