Setari Cookie-uri

Cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul Louis? Prințesa a dezvăluit ce poreclă simpatică are micul prinț

Kate Middleton i-a pus o poreclă simpatică Prințului Louis, în vârstă de 5 ani. Soția Prințului William a fost cea care a dezvăluit cum îl alintă pe fiul său.

Prințul Louis a împlinit 5 ani pe 23 martie 2023 și toți cei care l-au urmărit nu pot să nu observe cât de adorabil este micuțul prinț. După încoronarea Regelui Charles, acolo unde Prințul Louis a participat alături de frații și părinții săi, familia regală britanică a fost prezentă la o activitate de voluntariat din cadrul acțiunii Big Help Out.

După activitățile specifice, copiii au avut parte de bezele coapte. În timp ce Kate Middleton îi explica lui Louis cum să pună bezeaua la copt, prințesa a fost auzită în timp ce îl alinta pe micuțul Louis.

„Pune-l pe foc, Lou Bug”, i-ar fi spus Prințesa Kate mezinului său.

În cursul aceleași zile, Kate Middleton a mai pomenit o dată de această poreclă hazlie, în timp ce vorbea cu jurnaliștii.

Citește și:

„Păpușa mea a ajutat la cărat cu roaba. Bună treabă, gândăcelule Lou!”, a afirmat Kate, scrie Daily Mail.

Prințul Louis, prezent la Încoronare

Prințul Louis a fost prezent la încoronarea bunicului său, Regele Charles, sâmbătă, 6 mai. Totuși, duminică, el a lipsit de la concertul încoronării, organizat în curtea castelului Windsor.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.