Setari Cookie-uri

Theo Rose și Anghel Damian, decizii importante înainte de a deveni părinți. Cine îi va ajuta cu creșterea fiului lor?

Theo Rose și partenerul ei de viață se pregătesc din plin pentru momentul în care vor deveni părinți pentru prima dată. Artista a făcut un live, pe contul său de Instagram, în care a vorbit despre acest aspect, dar și despre cine îi va ajuta cu creșterea băiețelului lor.

Theo Rose este o femeie foarte împlinită din toate punctele de vedere, iar faptul că va aduce pe lume un copil este una dintre cele mai bucurii din viața sa. Ea este pregătită pentru tot ceea ce va urma, pentru schimbările din viața lor și chiar s-a gândit cum își va împărți viața între carieră și viața de familie. Artista îl va aduce pe lume pe Sasha Ioan în vara acestui an și are emoții în ceea ce privește momentul în care îl va strânge în brațe pentru prima dată, ca orice mamă.

Oricât de ocupată ar fi, Theo Rose își face timp pentru a-l petrece cu fanii ei de pe Instagram. Când nu face sesiuni de întrebări și răspunsuri, ea intră live și discută cu admiratorii ei tot felul de lucruri. Cineva a vrut să afle chiar de la ea, dacă va avea ajutor în ceea ce privește creșterea celui mic, iar ea a fost sinceră și a declarat că a stabilit cu partenerul ei de viață să angajeze o femeie pe timpul zilei, de luni până vineri, pentru ca ei să își poată rezolva treburile, pentru că nu își doresc deloc să se oprească din activitate, iar în weekend le poate fi alături și mama ei.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.